בעידן של קצב מהיר, תחלופה מהירה של מוצרים ועולם משתנה בתדירות, רבים בעולם הפרסום מכירים ומבינים את החשיבות העולה והגואה של הפרסום הוויזואלי כסוגית מפתח בניסיון למשוך צרכנים וקונים פוטנציאליים אל נקודות המכירה, בין אם נקודות אלה נמצאות בקניון הקרוב לביתם, בחנויות של הרחובות המרכזיים, או דווקא בשוק המקוון ההולך וגדל (Townsend, & Kahn, 2014). היכולת למשוך את עינו את הצרכן ולגרום לו לעצור, הייתה תמיד סוגיה מלאת תהיות ואף תיאוריות בספרות של מחקרי שיווק, מתוך ניסיון ליצור פרסום אפקטיבי, חסכוני אך שגם מצליח לקיים את מטרתו, וכך להביא יותר צרכנים אל כוונת רכישה והשלמה של רכישה (Huddleston, Behe, Minahan & Fernandez, 2015).
אחת מהפלטפורמות המוכרות ביותר לצרכן הממוצע היא דוכן המכירה. דוכן המכירה, לא בכדי, נחשב לפלטפורמה יחסית פשטנית לכאורה, אשר מטרתה להיות זמינה לצרכן, להשאיר אותו למראית עין, בלתי מחויב, וכך לאפשר לו להישאר בעמדה בלתי מחייבת זו עד לנקודה מתקדמת מאד בתהליך הרכישה. היכולת של עמדת המכירה להציג בצורה צבעונית, מגרה, אפקטיבית, אך גם חסכונית, נוכח עלויות הקמתה והצבתה, מעלה תהיות על מציאות ימינו ומוצגות היטב כשאלות בנוגע ליכולת הפלטפורמה הוויזואליות לעשות את עבודתה ביעילות, נוכח האלטרנטיבות (Kim, 2013).
דבר זה, נכון שבעתיים ומעניין פי כמה, כאשר באים לבחון את יכולתם של דוכני מכירה לפעול בשטחים בלתי מוכרים, בניסיון לפרסם מוצרים חדשים. מוצרים חדשים נוטים מצד אחד, לעורר עניין אצל הצרכן, ומצד שני, לעורר ספק וחשד, וכך יכולת המפרסם להוביל לכדי כוונת קנייה היא מסובכת יותר (Khan, 2016).
מבוא.
1. עיצוב של פרסום וויזואלי
1.1 רקע.
1.2 מאפיינים של עיצוב של פרסום וויזואלי
2. דוכני מכירה.
2.1 הדוכן כאיש המכירות.
2.2 סיכונים והזדמנויות של דוכן המכירה.
3. מוצרים חדשים בדוכני המכירה.
3.1 ייחודם של המוצרים החדשים.
3.2 כוונות רכישה של מוצרים חדשים בדוכני מכירה.
4. סיכום.