שאלה 1
הסעיפים הרלוונטיים הם סעיפים 20יא עד 20כג לחוק ההוצאה לפועל. השלבים לאחר הגשת הבקשה הם: הזוכה יודיע על כל מידע שיש לו על החייב שיכול לסייע. בכל שלב בהליך הזוכה ימסור מידע שהגיע אליו שיכול לסייע. כל תקבול שהגיע לזוכה מחוץ להליך יודיע על כל הזוכה בתוך 7 ימים. סדר הפעולות: עיקול מיטלטלין, עיקול בידי צד ג, כינוס נכסים, הליך אחרון להוציא את החייב מדירת המגורים שלו, חדלות פירעון.
שאלה 2
הסעיפים הרלוונטיים הם סעיפים 66 עד 76 לחוק חדלות פירעון. החוק מבחין בין בקשה לביטול חוזה קיים שמוגשת על ידי הנאמן לבין בקשה לביטול חוזה שמוגשת על ידי צד אחר. בבקשה שמוגשת על ידי הנאמן, לא צריך עילה לביטול חוזה, ולפי סעיף 70 הנאמן יודיע על רצונו לבטל את החוזה לצד השני, אם הסכים אז החוזה מבוטל לפי סעיף 69 ואם לא הסכים יגיש הנאמן בקשה לבית המשפט בתוך תשעים ימים.
שאלה 3
בהוצאה לפועל: בנושה אחד – קודם כיסוי האגרות וההוצאות, הוצאות המשפט, הריבית, הקרן והפרשי הצמדה (סעיף 75(א) לחוק). בכמה נושים – כיסוי האגרות וההוצאות לנקיטת ההליך המסוים שבעקבותיו נתקבלו הכספים, חשבון החוב של הזוכה או הזוכים שנקטו את ההליך שבעקבותיו נתקבלו הכספים, כיסוי האגרות וההוצאות לנקיטת שאר הליכי ההוצאה לפועל בשיעור יחסי לסכום ששולם, חשבונות החוב של שאר הזוכים בשיעור יחסי לגובה החוב.