Depiction Of Children In Television Advertisements And Its Impact Upon The Behavior Of The Child
פרסומות המציגות ילדים פונות לקהלי יעד רבים וזוכות לביקוש עצום ממגוון של פלחים באוכלוסייה. כאסטרטגיה של קמפיינים רבים, מוצגים הילדים כליבה של נקודת המכירה ובכך מקדמים את המוצרים והשירותים השונים המוצעים לצופה. מחקרים קודמים הראו כי הופעתם של ילדים בפרסומות השפיעה על כוח הקנייה של הצרכנים בכל קטגוריית מוצרים. בעבודה זו, אנתח את ההיבטים השונים של תפקיד ילדים בפרסומות והסטריאוטיפים השונים שקשורים בהם כפי שמוצג במאמרו של טאקור (2016). אבחן כיצד האסטרטגיה העולה ממסרים אלה משמשת כגורם משכנע עבור בעלי כוח הקנייה.
פרסומת טלוויזיה תופסות חלק חיוני מתוך חיי היומיום של הצופה. על כן, המטרה החשובה ביותר של הפרסום היא למשוך את תשומת הלב של הצרכנים לקנות את המוצרים אותם הם מפרסמים. המאמר דן בפרסומות בהשתתפותם של ילדים, וטוען כי ייצוג כזה מצריך ניתוח של האופן בו מובעים הילדים על מנת לקבל הבנה כוללת יותר של ילדות בקונטקסט התרבותי והחברתי בו היא מוצגת. בעוד שקהל היעד של הפרסומות הם מבוגרים וילדים כאחד, המאמר בוחן כיצד ילדים נתפסים כצרכנים במדיום הפרסומי. בעזרת ניתוח של קונספט הילדות המוצג בפרסומת, בוחן המאמר את ההבניות באשר לילדות ולמעמדם של ילדים בחברה ההודית בת זמננו.
המאמר מציג סקירה היסטורית קצרה בה מתאר כי מבחינה מסורתית, בימי הביניים באירופה, היה על הילדים להתנהג כמבוגרים, שכן חמלה מועטה הופנתה אליהם או לצרכיהם הספציפיים.