מודעות לבריאות- שיתוף פעולה בין קהילות

מזהה: 874
מאמר חם

התחום של צריכת מזון בריא ומזין עולה בחשיבותו בעולם, דבר הבא לידי ביטוי במחקר רב המושקע בפיתוח מדיניות אשר מטרתה להשפיע על צריכת מזון בריא, בעיקר בקרב אוכלוסיות חלשות (Cassady, Vogt, Oto-Kent, Mosley & Lincoln, 2006). מדיניות זאת מתמקדת בפעולות כגון העלאת מס על מזון לא בריא ושומני, דבר אשר גורם לכך כי פירות וירקות הופכים לזולים ומשתלמים יותר לקניה ובכך זמינים יותר. 
צריכה של מזון בריא, כגון פירות וירקות טריים היא בעלת חשיבות על מכיוון שלתזונה יש השפעה ניכרת על הבריאות. כך לדוגמא, הספרות המחקרית מראה כי צריכת המזון משחקת תפקיד חשוב בהתפתחות של מגוון מחלות כרוניות והשמנת יתר (Story, Kaphingst, Robinson-O'Brien & Glanz, 2008). וכנובע מכך, צריכה רבה יותר של פירות וירקות בתוספת של מזון עשיר בסידן ונמוך בשומנים לא בריאים, נתרן וסוכר, מוריד את הסיכויים לפתח השמנת יתר ומשפר בריאות (Story et al., 2008).  
העבודה כוללת:
2 פרקים ורשימת מקורות

 

100.00 ₪
סוג עבודה:
סקירת ספרות
סוג מחקר:
עיוני
תגיות:
בריאות הציבור
שנת הגשה:
2017
מספר מילים:
1462
היקף עמודים:
4
מספר מקורות:
9
בקשתך בביצוע....
הקפאת מאמרים - הסבר
לקוח שמעוניין למנוע מכירת עבודה ללקוחות אחרים, יכול לבצע זאת באמצעות הקפאת עבודה לפרק זמן מוגבל. כל מוצר דיגיטלי שנמכר מוקפא מידית ל-48 שעות ללא תשלום. בחלוף 48 שעות, ובמידה ולא רכשת הקפאה נוספת, המוצר הדיגיטלי יהיה זמין לרכישה על ידי משתמשים אחרים, לרבות אפשרויות הקפאה. לכןיש לקחת בחשבון שייתכן שלאחר סיום תקופת ההקפאה, המוצר לא יהיה זמין להקפאה נוספת משום שנרכש על ידי לקוחות אחרים ואף הוקפא על ידם לפרקי זמן ארוכים.

לא ניתן לרכוש מוצרים שהם בתקופת ההקפאה.